Nw

Referenties  Boekpresentatie 

"De wonderen die ik heb mogen beleven” door Jessica Kamphaus

De wonderen die ik heb mogen beleven is de titel van het boek. In een begrijpelijke taal neemt Jessica Kamphaus de lezers mee in haar droevige en pijnlijke jeugd vol strijd. Jessica vroeg zich af of ze wel de aangewezen persoon was om dit boek te schrijven. Na vele omzwerving was Jessica op zoek naar harmonie, in de nodige rust vond ze uiteindelijk haar geluk. Haar toewijding was alles te leren om eerst zichzelf te helpen alvorens een anderen kan helpen. Ze is deskundig in geworden door haar eigen leed.

De kern van dit boek vormt het waar gebeurde verhaal over het leven van Jessica. Jessica laat zien in allerlei verschillende omgevingen, levensfasen en gradaties bewustzijn zoals: hoe je je sterke kanten kunt ontdekken en benutten. Hoe je je eigen leven kunt leiden zonder een ander daarmee te benadelen. In haar boek beschrijft Jessica hoe ze alle obstakels in haar leven heeft kunnen doorstaan en "de liefde" doet overleven.

Jessica legt in het boek -de wonderen die ik heb mogen beleven- een bedachtzaamheid tussen welvaart en spiritualiteit. In het verwerkingsproces komen de belangrijkste belemmeringen in het menselijk bewustzijn naar voren, die Jessica ontdekte tijdens het opschrijven van haar leven: o.a. haar geboorte, ouderlijke thuis, ziektebeeld, de belangrijkste negatieve gedachten en vergeving. Emoties en geneesmiddel als kracht worden in dit boek weergegeven. Onder het motto; waarom kun je pas een goed leven leiden als je bereid bent je gevoelens en emoties toe te laten- wordt in dit boek ingegaan op vergeving en bewustzijn van je daden.Pag: 246
Paper back
ISBN: 978-90-817883-0-4l